آیا میدانید تفاوت هاستینگ ویندوزی و هاست لینوکسی در چیست؟

وب سرور سرورهای ویندوزی  IIS  و وب سرور سرورهای لینوکس Apache می باشد، هزینه سیستم عامل های ویندوزی عموما بیشتر از از سیستم عامل های لینوکسی است، چراکه سیستم عامل های ویندوزدارای سورس باز نبوده  و استفاده از آنها نیاز به خرید لایسنس ویندوز سرور از شرکت مایکروسافت را دارد . ضمن اینکه معمولاً سرورهای ویندوز دارای قابلیت های بیشتری نسبت به لینوکسی هستند  و پشتیبانی از محصولات Microsoft بر روی این وب سرورها یک مزیت محسوب می شود. اما سیستم عامل لینوکس دارای سورس باز و کاملا رایگان می باشد .  و برای استفاده از آن نیازی به پرداخت هزینه نیست .

ضمنا با توجا به این 2 سیستم عامل می توان تفاوت آنها را به شرح زیر توضیح داد:

سیستم عامل های ویندوز و لینوکس با دقت به هدف کاربر ازنظر طراحی سایت و برنامه ای که برای آن سایت در نظر دارد از هم متمایز می گردند .

سیستم عامل ویندوز از زبانهای ASP و ASP.NET پشتیبانی می نماید  که صاحب امتیاز آن کمپانی  مایکروسافت می باشد .  ASP تنها در سرورهای ویندوز قابل اجرا بوده و سرور لینوکس این زبانها را پشتیبانی نمی کند.

سیستم عامل لینوکس از زبانهای Perl , Python , PHP و CGI پشتیبانی نموده که زبان PHP در برخی از سرورهای ویندوز قابل اجرا می باشد ، اما PHP نصب شده بر روی سرور ویندوز در برخی موارد مشکلاتی را به وجود آورده و گاهی به درستی کار نمی کند .

عموما برای وبسایت هایی که با  ASP  طراحی شده اند از بانک اطلاعاتی SQL Server استفاده شده  و برای PHP و لینوکس از بانک اطلاعاتی My SQL استفاده می گردد .

انتخاب یکی از سیستم عامل های ویندوز و لینوکس در ابتدا نیاز به درخواست کاربر ازنوع طراحی وب سایت داشته و  با توجه به زبان برنامه نویسی طراحی سایت، سیستم عامل انتخاب می گردد . درصورتیکه برای طراحی سایت از سیستم های مدیریت محتوا (CMS)  استفاده شود، ابتدا می بایست مشخصات مورد نیاز CMS بررسی شده و با توجه به آن سیستم عامل انتخاب گردد .

کنترل پنل های پلسک (Plesk)، هلم (Helm) ،وب سایت پنل (websitepanel ) و هاستینگ کنترولر (Hosting Controller) برای سرور های ویندوزی  و کنترل پنل های سی پنل (Cpanel)، دایرکت ادمین (DirectAdmin)، پلسک (Plesk) و کلوکزو (Kloxo) برای سرور های لینوکسی عموما استفاده می گردد .

هردو سیستم عامل ویندوز و لینوکس دارای سرعت های یکسان بوده  چرا که معمولاً اکثر سرورها از سخت افزارهایی در یک سطح استفاده می نمایند.کنترل پنل های پلسک (Plesk)، هلم (Helm) ،وب سایت پنل (websitepanel ) و هاستینگ کنترولر (Hosting Controller) برای سرور های ویندوزی  و کنترل پنل های سی پنل (Cpanel)، دایرکت ادمین (DirectAdmin)، پلسک (Plesk) و کلوکزو (Kloxo) برای سرور های لینوکسی عموما استفاده می گردد


پاسخ محرمانه IRNIC در ثبت دامنه های ir
پاسخ محرمانه IRNIC در ثبت دامنه های ir
نظرات کاربران
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید، لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید

captcha