اشتباهات رایج در طراحی سایت

در این مقاله به برخی از اشتباهات رایج در طراحی سایت که ممکن است توسط طراحان سایت  در پروسه طراحی وب سایت به آنها توجه نکنند، اشاره می نماییم. با در نظر گرفتن این اشتباهات و یا برطرف کردن آنها، زمان ماندگاری کاربران در وب سایت شما بیشتر می شود . این امر موجب کابر پسند شدن وب سایت شما و همچنین افزایش رنکینگ آن در موتورهای جستجو می شود.

 فونت :

استفاده از فونت با سایز نامناسب و یکنواخت سبب می شود برخی از کاربران خود را از دست دهید. زیرا باعث ناخوانایی وب سایت گردیده، و نیز وضوح سایت شما را کاهش می دهد.

وجود غلط املایی زیاد در متن :

این مسئله در کاربران  تاثیر منفی زیادی می گذارد. پس طراحان وب سایت می بایست حتی الامکان از این مورد اجتناب کرده و از افراد دیگر جهت چک کردن این مورد استفاده نمایند .

استفاده از رنگ های ناهماهنگ :

طراحان وب سایت می بایست از رنگ هایی که برای کاربران آزاردهنده است و چشم را اذیت می کند، اجتناب  کنند. همچنین می بایست از استفاده رنگ هایی که در کنار یکدیگر هارمونی زیبایی ندارند دوری کنند.

استفاده ازalt و Titleمناسب:

برای عکس ها حتما از تگ Alt استفاده نمایید . زیرا اگر عکس شما به هر دلیلی لود نشود، متن داخل تگ برای کاربران نمایش داده شده و منظور را به کاربر می رساند . استفاده از عنوان های گوناگون نیز نشان دهنده تنوع محتوای وب سایت است و هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو دارای ارزش می باشد. استفاده نکردن از آنها نوعی نقص در کدنویسی طراحی شما می باشد.

خطای ۴۰۴ :

کاربران از اینکه لینکی در سایت شما را کلیک کنند و با خطای ۴۰۴ مواجه شوند، آزرده می شوند و مسیر خود را گم می کنند . سعی کنید تا وقتی صفحه ای را کامل طراحی نکرده اید و آنرا آپلود نکرده اید از لینک آن صفحه در داخل سایت خود استفاده نکنید.

اسکرول افقی صفحات:

این امر کاربرپسند نبوده و کاربران علاقه ای به پیمایش عرضی وب سایت شما ندارند.

سرعت لود وب سایت :

در صورتیکه حجم صفحه مورد نظر زیاد باشد، سرعت لود آن افزایش می یابد. این امر کاربرپسند نمی باشد و سبب می شود کاربران زیادی را از دست بدهید.

تصاویر با حجم بالا :

استفاده از تصاویر با حجم بالا سبب می شود سرعت لود صفحات افزایش پیدا کند که این امر علاوه بر کاربرپسند نبودن، بر روی رتبه سایت در موتورهای جستجو نیز تاثیر بسیار منفی دارد.

حجم زیاد متن های سایت :

اگر متن های صفحه ، از حجم زیادی برخوردار هستند، بهتر است از ترفند لینک ادامه مطلب یا ترفند استفاده از زیر تیترها، برای مجزا شدن موضوعات یک متن از یکدیگر و چیزهایی شبیه این استفاده کنید. تا کاربران از خواندن مطالب احساس کسالت نکنند.

پنجره های بازشونده اتوماتیک :

استفاده از پنجره های اتوماتیکی که در هنگام کلیک کاربر بر روی دکمه های وب سایت باز می شوند، منجر به از دست دادن کاربران وب سایت می شود. زیرا کابران ترجیح می دهند مقصد را خودشان تععین کنند.

جمع آوری آدرس پست الکترونیک بدون روند امنیتی :

بدین معنی است که کاربران ، می بایست برای وارد نمودن آدرس ایمیل خود ، کاملا مطمئن و متقاعد شوند.

استفاده از فایل فلش :

استفاده از فلش در وب سایت سبب می شود که برایشان به طور کامل لود نشود. همچنین استفاده از فلش در وب سایت سرعت لود صفحات وب سایت را افزایش می دهد. زیرا حجم وب سایت را سنگین می کند. و نیز سایت های فلش نتیجه خوبی را برای رتبه وب سایت در موتورهای جستجو به ارمغان نمی آورد.

واکنشگرا نبودن وب سایت :

در صورتیکه وب سایت واکنشگرا نباشد، کاربران ملزم می شوند تا اندازه صفحه را تغییر دهند تا وب سایت را به صورت کامل ببینند. زیرا کاربران برای دستیابی به صفحات اینترنت از نمایشگرهای مختلف در ابعادهای مختلف استفاده می کنند. این امر سبب  خروج کاربران از سایت می شود.


8 نکته برای اینکه مشتری خوبی باشیم
8 نکته برای اینکه مشتری خوبی باشیم
تفاوت وب سایت های داینامیک و استاتیک چیست ؟
تفاوت وب سایت های داینامیک و استاتیک چیست ؟
چرا طراحی یک وب سایت و ورود به دنیای اینترنت ضروری است؟
چرا طراحی یک وب سایت و ورود به دنیای اینترنت ضروری است؟
فتوشاپ در طراحی وب سایت
فتوشاپ در طراحی وب سایت
نظرات کاربران
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید، لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید

captcha